Производство

Всеки производител знае

колко важно е да разполага с качествено решение:

за дефиниране на вътрешни правила;

за проследяемост на процесите;

за оптимално управление на ресурсите (хора, машини, суровини);

за внедряване на различни стандарти за качество на продуктите си;

за оптимална поддържка на складовете си (междинни и крайни);

за следене на съответните KPI параметри;

за сигурност на данните;

за планиране на поддръжката на машините

и много други...

Това налага внедряване на нови решения за управление, планиране, оптимизация, планирана поддръжка. Технологиите дават възможност да се автоматизират част от процесите, а при друга част да се използва Machine Learning в помощ на специалистите.

Не всеки обаче знае,

че процесът макар и дълъг, може да бъде безболезнен с висок ROI, ако се подходи с правилна стратегия и с правилните инструменти, съобразени с целите на Вашата компания.

Защо

Търсим решения като Operation Management, Advanced Planning, Execution, Optimizations, Predictive Maintenance, Automation и други, които да помагат на производствата да са конкурентни и гъвкави.

Новият маркетинг показва, че правилната комуникация с таргет аудиторията е ключова за генериране на бизнес стойност. Това означава компаниите, които комуникират по-добре със своите клиенти, имат “unfair advantage” (нечестно предимство) пред своите конкуренти. Компаниите, които не говорят със своите клиенти, се очаква до 5 години или при криза (като текущата) да излязат от пазара.

А какво представлява едно производство?

Само по себе си е една малка затворена общност, в която важат същите принципи за правилна комуникация при управление на процесите:

Ако хората си говорят и се интегрират решения, които отговарят на техните конкретни нужди - тогава се решава проблем, инвестицията се връща бързо, а решението носи висока бизнес стойност.

В противен случай има риск решенията да станат неизползваеми или в най-добрия случай трудно интегрируеми, инвестицията се отлага във времето и може и да не се възвърне изобщо.

Какво означава това?

С две думи: ако компания Х има страхотно решение за управление на качеството и същото решение се приложи в компания Y, това не гарантира, че и там това решение ще е успешно.
(Пример: X = Toyota, Y = General Motors, Решение = TPS (Toyota Production System)).

Как

Изслушваме клиентите и им даваме решения, които да отговарят на техните конкретни предизвикателства и нужди, но и да пасват на хората, които реално ще работят с тях.

Предимството ни е, че даваме гъвкавост, така че да намалим до минимум риска от интеграция и да донесем ясно изразена бизнес стойност, измерима като инвестиция и възвръщаемост във времето.

Даваме им възможност, следвайки Lean Manufacturing (чрез итерации - Тествай - Анализирай - Промени), да донастроят бързо тяхното решение във времето, така че да увеличат още повече стойността, която то носи на компанията и на хората, които го използват.

Какво

Работим върху вътрешен продукт, който представлява framework съобразен със спецификите на производството, а именно:

Фокус върху логиката на решението. Всичко останало пристига на готово - web UI, бази данни, конфигуриране на йерархия от модели, модули, сигурност, комуникация, сървърна интеграция (private edge или cloud).

Интуитивен интерфейс близък до хората, които ще го използват.

Безпроблемен релийз без прекъсване на работата - качването на нова логика и пускането й в работа става с one click button. Като продуктът дава възможност за бързо и лесно може да се правят промени за включване или изключване на модули и логики, което съответно не изисква прекъсване на работата на системата.

Най-новите Microsoft и AI технологии в помощ на специалистите - може да се възползвате от готови Machine Learning алгоритми за анализ на данни и предвиждане на действия, които да помагат на вашите специалисти, а и не само.

Разработваме вътрешна мрежа от специалисти, която да участва по различни проекти.

Както разбираме, че "конкурентната стойност на всяко производство това са хората вътре в него", така и ние целим събиране на елитен екип от “Фрикове”, с които да вървим заедно и да помагаме на нашите клиенти.

Залагаме на хора, които искат да помагат на други хора и да трупат знания и опит в борбата с реални проблеми, не толкова на изявени софтуерни специалисти.

Съответно ИТ екипите на нашите клиенти може да участват пряко в процесите по разработка на решенията за техните производства, тъй като отговарят перфектно на качествата, които търсим и развиваме сред нашите “фрикове”. Най-оптималния вариант е когато работим заедно или ние сме предимно само в помощ.

Повече за нас и нашия продукт

Опитваме се да даваме повече стойност на Вашия бизнес чрез всяко решение

13+ години oпит в областта

Нашият дългогодишен опит е стабилна основа, която ни помога да Ви предоставим оптимални решения за Вашата индустрия и бизнес, като интегрираме системата с Вашите специфични бизнес модели.

Спестете 50% от цената на цялостно решение

С едно приложение получавате всички инструменти, от които се нуждаете, за да управлявате производството си. Спестявате пари и време за интеграция, персонализирана разработка на софтуер (SaaS), сървърен хардуер и облачни услуги.

До 80% по-бърза интеграция

Приложение в помощ на хората - лесно за работа, предлага конфигуриране на процеси близки до вече изградените. Комуникира с другите системи посредством уеб сървиси.

100% удовлетворение от поддръжката

Обратна информация от нашите клиенти в процеса на работа е ключова, за да поддържаме високо качество на решенията, които предлагаме.

Лесна настройка и
интеграция
Интуитивно потребителско
преживяване
Гъвкаво и разширяемо
приложение
Индивидуално
обслужване
Поддръжка

Следваща стъпка

Обадете ни се или ни пишете, за да видим как можем да Ви помогнем

Ние сме тук, за да анализираме проблеми, да отговаряме на въпроси и да Ви дадем нужната информация, за да можете да вземете правилни решения.

Заявете консултация за Вашето производство

Ние сме тук с идеята да сме полезни, било то дори само като обменим информация. Въпректи това ще се радваме, ако успеем да идентифицираме стойностен за Вас проблем и Ви предложим различни варианти и решения. Очакваме Ви.

Заявете консултация

Download